Tradicinės “Reaton Profesionalų Dienos” vyko jau devynioliktą kartą.

Tradicinės “Reaton Profesionalų Dienos” vyko jau devynioliktą kartą.

Tradicinės “Reaton Profesionalų Dienos” vyko jau devynioliktą kartą.

Tačiau maisto mados ir klientų poreikiai reguliariai keičiasi ir Reaton greitai reaguoja į šiuos pokyčius ir eina koja į koją kurdami naujas inovacijas ir tendencijas.

Norėdami priminti apie asortimento įvairovę, pristatyti naujienas asortimente mes organizavome kasmetines Reaton Profesionalų Dienas. Jau 19 metų mes vienijame maisto pramonės profesionalus, virėjus, maisto technologus, restoranus, mokyklas.

Šiais metai parodoje buvo pristatyta daugiau nei 1500 kokybiškų prekių, dalyvavo 44 tiekėjai, apsilankė daugiau nei 3000 lankytojų iš visų Baltijos šalių. Parodoje akcentavome ir išskyrėme 3 kryptis tai: “Etninė virtuvė”, “Street food”, “Taupantys laiką – efektyvūs produktai”.

2023 metais šioms kryptims skirsime ypatingą dėmesį. Norėdami sužinoti daugiau informacijos susisiekite su Reaton pardavimų specialistu.

Parodoje dalyvavo pasaulinio lygio profesionalai kurie dalinosi savo patirtimi ir įgūdžiais – Ping Coombs virtuvės šefė ir Master Chef Malaysia titulo nugalėtoja.

 

“Reaton Profesionalų Dienos” – tai renginys profesionalams skirtas pasisemti įkvėpimo ir įdėjų ateinantiems metams.

Dėkojame visiems už dalyvavimą! Iki pasimatymo sekančiose Reaton Profesionalų Dienose!

 

Trumpa parodos apžvalga.