Tęsdami geriausias tradicijas – šiais metais kviečiame į “Reaton Food profesionalų dienas 2024”.

Tęsdami geriausias tradicijas – šiais metais  kviečiame į “Reaton Food profesionalų dienas 2024”.

Tęsdami geriausias tradicijas – šiais metais kviečiame į “Reaton Food profesionalų dienas 2024”.

ačiau 2024-ieji  yra ypatingi tuo, kad pirmą kartą „Reaton Profesionalų dienas 2024“ istorijoje rengiame Baltijos šalių lygmenyje.

Kviečiame kolegas iš trijų Baltijos šalių susitikti ir susipažinti vienoje vietoje, susipažinti su tuo ką mes naujame sezone siūlome HoReCa segmentui, mažmeninės prekybos tinklams ir gamintojams.

2023 metais Latvija gavo savo pirmąją Michelin žvaigždę, o Estijoje sužibo dvi žvaigždės. Būtent todėl parengėme specialią programą „Baltijos vardas Michelin šviesoje“, dedikuotą šiai temai.

 

∙ 06.02 Matthias Dieter, restoranas 180°, Talinas

∙ 07.02 Maxim Cekots, Max Cekot Kitchen, Ryga

∙ 08.02 Heinrichas Erhardas, Dinner by Heston Blumenthali, Dubai

∙ 06. - 02.08. Franciana Tartari, MWMCS - World Master Chef Society narė, Londono „Sketch“ vyriausioji konditerijos virėja ir WACS tarptautinė konditerijos teisėja.

 

Kalbėdami apie aktualias naujoves, kviečiame dalyvauti diskusijose:

∙ 07.02 . „Dirbtinis intelektas, modernios technologijos ir jų panaudojimas pramonės plėtrai“.

 

Registruotis:

Reaton Food Profesionalu dienos202

 

Susitikime:

06.-08.02.2024.

Nuo 10.00 - 17.00 val.

Parodų centras Kipsala, Riga

 

Registruotis į renginį galite čia, arba pas Jūsų pardavimų vadybininką.

Pagarbiai, Jūsų Reaton Food