Kiekvienas iš mūsų pajutome pandemijos poveikį HoReCa pramonei. Mes, įmonė, kuri beveik 30 metų buvo stabili šios pramonės žaidėja, stebime, kaip rinka juda ir keičiasi kartu su ja. HoReCa pramonė lėtai, bet užtikrintai keičiasi. Džiaugiamės, kad mūsų partneriai atveria duris lankytojams, plečia veiklą ir tampa aktyvesni.
Artėja sezonas, kai atsidarys terasos ir vasaros kavinės, išaugs maisto išsinešti poreikis. Nors šiemet negalime organizuoti tradicinių Reaton profesionalų dienų, atsižvelgiame į klientų poreikius ir pageidavimus.
Kaip žinote, mūsų asortimentas yra labai platus. Mes siūlome daugiau nei 5000 maisto produktų. Šiandien, reaguodama į klientų pageidavimus ir prisitaikydama prie situacijos sektoriuje, „Reaton“ kovo mėnesį Baltijos šalyse organizuoja renginių ciklą „Reaton produktų pristatymas – naujos tendencijos 2022“. Keletos pasirodymų metu supažindinsime su Reaton gaminių asortimentu, kuriame kaina, kokybė ir šiuolaikiniai reikalavimai garantuoja geriausius rezultatus jūsų virtuvėje.
Svarbu tai, kad šie produktai yra greitai ir lengvai paruošiami bet kurioje virtuvėje ir prisitaiko prie besikeičiančių jūsų klientų įpročių. Tuo metu, kai svarbi kiekviena smulkmena, išlaidos maistui turi didelę įtaką įmonės veiklai ir plėtrai. Į pristatymą įtraukti produktai padės jums sukurti kokybišką meniu, tuo pačiu užtikrinant, kad savikaina patiekalo būtų stabili.
Siūlomi produktai leis lengviau apskaičiuoti savo darbo krūvį ir bendras išlaidas. Vienas iš pagrindinių įmonės uždavinių – skatinti kokybišką HoReCa sektoriaus profesionalų bendradarbiavimą. Todėl kovo mėnesį susitinkame Latvijoje, Lietuvoje ir Estijoje.
Kartu mes galime daugiau!