Naujiena Reaton asortimente - Alphenaer ožkos sūris

Naujiena Reaton asortimente - Alphenaer ožkos sūris

Naujiena Reaton asortimente - Alphenaer ožkos sūris

Yra daug ožkos sūrio rūšių: nuo  minkštų ir šviežių  iki kietų ir brandintų. Rūšį nusako išvaizdą, skonis, aromatas ir net pritaikymas patiekaluose. Tačiau bet kokios rūšies ožkos pieno sūris yra pats sveikiausias ir skaniausias produktas.

 

Sūrio gamyba prasideda nuo atrankos aukščiausios kokybės pieno, surinkto iš vietinių ūkių. Sūrinėje pienas rūginamas, maišomas ir tradiciniu būdu perdirbamas į skirtingus sūrius. Pagamintas iš natūralaus riebumo ir baltymų turinčio ožkos pieno, sūris brandinamas apie dvi su puse savaitės, esant pastoviai 12 laipsnių Celsijaus temperatūrai ir 98% santykinei oro drėgmei.

 

Brandinimo metu sūriai reguliariai vartomi, per tą laiką ant sūrio susidaro graži balta plutelė, kuri, be kita ko, suteikia sūriui išskirtinę išvaizdą ir gardų kreminį skonį su graikinių riešutų ir žolelių poskoniu.

Senstant sūrio skonis kinta nuo švelnaus kreminio iki aštraus.

 

Tradiciškai Alphenaer ožkos sūris naudojamas ant skrebučio, kaip užkandis – kitu atveju jis patiekiamas sūrio lėkštėje kartu su kitais sūriais, riešutais, vaisiais, medumi ir šviežia duona. Yra daug puikių šio nuostabaus sūrio receptų- tiek šaltuose, tiek karštuose patiekaluose.

 

0303076n Sūris Brie Mini iš ožkos pieno, rieb. 48%, 6*150g, Alpenhaer

Ožkų brie yra toks pat sviestinis, riešutų, grybų ir žolelių skonio kaip ir avies pieno brie arba kamambertas.Jo skonis yra šiek tiek augališkesnis ir aštresnis. Jaunas sūris yra lengvo ir kreminio skonio, o visiškai subrendęs sūris yra aštresnis ir kreminis.

 

0302044n Sūris šviežias iš ožkos pieno, pjaust. kubeliais, rieb. 50%, 2*500g, Alpenhaer

Pabarstykite šviežią ožkos sūrį, kad papuoštumėte savo mėgstamą makaronų patiekalą. Geriausia tai, kad jis puikiai tinka tiek karštiems makaronams, tiek šaltoms salotoms. Be to, šis produktas puikiai papildo picą. Sūris jau supjaustytas identiškais kubeliais, kurie nepraranda formos, nesugeria drėgmės iš kitų produktų, todėl jūsų patiekalui suteikia ne tik puikaus skonio, bet ir estetinės išvaizdos.

 

0302045n Šviežias ožkos sūris, tepamas, riebus, 50%, 2*800g, Alpenhaer

Subtilus šviežio ožkos pieno skonis ir glotni tekstūra idealiai tinka sumuštiniams ir užkandžiams. Šis sūris turi tik 16% riebalų.

 

 

0302043n Sūris šviežias iš ožkos pieno, su trumais, rieb 50%, 1*1kg, Alpenhaer Kas yra šviežias ožkos sūris?

Fresh Chevre, dar vadinamas šviežiu ožkos sūriu.

Tai yra labiausiai paplitęs „Chevre“ tipas ir dažnai nėra brandinamas ilgiau nei kelias dienas, todėl yra švelniausio skonio. Tai minkštas sūris, kuris idealiai tinka naudoti sumuštiniuose ar brusketose, gali būti naudojamas vienas arba sumaišytas su šviežiomis žolelėmis.