NAUJIENA - BAZINIAI PRODUKTAI

NAUJIENA - BAZINIAI PRODUKTAI

NAUJIENA - BAZINIAI PRODUKTAI

Šiandien, atsižvelgdami į klientų pageidavimus ir prisitaikydami prie situacijos rinkoje, pristatome naują „Reaton“ produktų liniją „Basic Line“.
Šios linijos produktai naudojami kiekvienoje virtuvėje. Dienos pietūs, banketai, grupių matinimas neapsieina be šių produktų. Kaina, kokybė ir šiuolaikiniai reikalavimai garantuoja geriausią rezultatą jūsų virtuvėje.
 
„Reaton“ maisto pardavimo skyrius pradėjo veikti 1993 m. Per šį laiką išklausėme daug klientų minčių, pasiūlymų ir pageidavimų. Kartu mes augome ir keitėmės, sukurdami Lietuvos kulinarijos pramonės kultūrą.
 
Kiekvienas iš mūsų pajutome Covid pandemijos poveikį HoReCa sektoriui. Mes, įmonė, stabiliai veikianti daugiau nei 25 metus, stebėjome rinkos judėjimą ir jos pokyčius. Kaip žinote, „Reaton“ asortimentas yra labai platus. Mes siūlome daugiau nei 4500 produktų.
 
Mums labai malonu, kad gerai žinomas „Reaton“ produktų asortimentas buvo išplėstas „Basic line“ produkcija. Norėdami supaprastinti šių produktų paiešką internetinėje platformoje,sukūrėme atskirą filtrą produktų paieškoje.
 
Turite klausimų:
keipkitės i pardavimų vadybininką arba
Teiraukitės:
 8 5 233 03 90
 reaton@reaton.lt