Produkto savybės:
1) Lašišinė žuvis, kurią galima valgyti kaip upėtakį ar lašišą.
2) Pristatoma šviežia. Mes garantuojame, kad prekės vartotoją pasieks per 2-3 dienas po sugavimo.
3) Svoris svyruoja nuo 800 g iki 1,5 kg.
Vizualinė charakteristika:
1) Be žvynų. Gleivės - natūralus žuvų odos apsaugos mechanizmas ir lengvai nuplaunamas šaltu vandeniu.
2) Mėsos struktūra tvirta, tarp raumenų yra plonas riebalų sluoksnis. Tas plonas riebalų sluoksnis reiškia, kad žuvys nemaitinamos ir yra aktyvios.
3) Žuvis neneršusi.Po neršto visos maistinės medžiagos patenka į ikrus, atitinkamai mėsa tampa mažai vertinga.
Skonio savybės ir paruošimo būdai:
1) Nėra dumblo skonio. Siekiant užtikrinti aukštą kokybę, prieš parduodant žuvis testuojama trimis būdais – sūdant,verdant ir kepant.
2) Nėra ryškaus žuvies skonio ir kvapo , kvepia agurkais, todėl šią žuvį su malonumu valgo tiek vaikai, tiek suaugusieji, kurie nevalgo žuvies kiekvieną dieną.
3) Dėl riebalų ir skonio pusiausvyros Pali sultinys laikomas vertingesniu nei lašišos ar upėtakio .
4) Lengvai pasūdžius geriausiai atsiskleidžia ryški skonių puokštė ir mėsos struktūra.
5) Gausios gaminimo galimybės. Ji gali būti patiekiama neapdorota (tartaras, lengvai sūdyta), kepta, vytinta, rūkyta, virta ir kitais būdais.
Veisimas:
1) Palia- vežama „Reaton“ dar neneršusi. Tai užtikrina aukštos kokybės mėsą. Palia subresta trečiais ar net ketvirtais metais.
2) Žuvis auginama palankiomis sąlygomis ir šeriama geriausiu žuvies maistu (Danijos gamintojas „Biomar“).
3) Auginama recirkuliaciniame ūkyje, kuriame naudojamas vanduo imamas iš šulinio 100 m gylyje. Vidutiniškai užtikrina pastovią 12 laipsnių temperatūrą. Kadangi vanduo gaunamas iš šulinio, sistemoje nėra sunkiųjų metalų, mikroplastikų, parazitų ar patogenų.
„Reaton“ yra oficialus „Blue circle“ produktų platintojas Baltijos šalyse.