Kompanija Reaton buvo Latvijos  komandos konkurso rėmėja, dalyvavusios pačiame žinomiausiame pasaulyje kulinariniame konkurse Bocuse d'Or.

Kompanija Reaton buvo Latvijos  komandos konkurso rėmėja, dalyvavusios pačiame žinomiausiame pasaulyje kulinariniame konkurse Bocuse d'Or.

Kompanija Reaton buvo Latvijos  komandos konkurso rėmėja, dalyvavusios pačiame žinomiausiame pasaulyje kulinariniame konkurse Bocuse d'Or.

Konkursas vyko Taline dvi dienas spalio 15-16d.

Šalį atstovavo virtuvės šefas Dinar Zvidrinš dirbantis Laivu centrs restorane. Tai buvo unikali galimybė pirmą kartą sudalyvauti tokio mąsto renginyje.

Latvijos komanda užėmė 14-ą vietą tarp geriausių pasaulio komandų. Kitų šalių virtuvės šefai labai gerai įvertino mūsų komandos pasirodymą.

Nugalėtoju tapo virtuvės šefas iš Norvegijos Kristianas Andre Petersenas, kuris taip pat nugalėjo ir anksčiau vykusiame pusfinalyje Bocuse d‘Or Europe, taip pat užėmė trečią vietą konkurse vykusiame Lione 2019 metais.

Estijos kandidatas Arturs Kazarickis užėmė  7-tą vietą ir netrukus pradės pasirengimą pasaulio finalui Lione, kuris vyks 2021 m. Birželio mėn.

Ačiū visiems, kurie kartu su Reaton palaikė komandą ir manė, kad Latvijos atstovas turėtų būti šiame elitiniame pasaulio šefų renginyje!