Reaton maisto gamybos ir perdirbimo cechas

Reaton maisto gamybos ir perdirbimo cechas

Reaton maisto gamybos ir perdirbimo cechas

Kiekviena įmonė nori išsiskirti kažkuo ypatingu savo asortimente. Mėsa ir mėsos gaminiai jau seniai buvo labai paklausūs. Sezonu, kai ypač aktualios lauko terasos ir lauko renginiai, vienas top produktų – įvairios keptos dešrelės. Siūlome sprendimą, kuris leis gauti išskirtines ir kokybiškas dešreles, paruoštas pagal individualų receptą.

 

Cecho istorija prasidėjo 2005 m., kai mūsų bendradarbiavimo partneris paprašė pagaminti įvairios sudėties dešreles. Užduotį apsunkino tai, kad visų trijų receptų dešrelės, kurios buvo patiektos lėkštėse, vienu metu turėjo būti vienodo skrudinimo lygio. Užduotis buvo sėkmingai atlikta. Tai mus įkvėpė plėtoti savo gamybą ir užtikrinti kokybiško produkto prieinamumą HoReCa ir mažmeninei prekybai.

 

Šiuo metu „Reaton“ sertifikuotoje maisto gamybos įmonėje galima užsisakyti įvairių rūšių dešreles pagal individualų receptą ir atsižvelgiant į kiekvieno kliento pageidavimus. Garantuojame kokybišką produktą, be nereikalingų konservantų, su įvairia skonių puokšte ir atsižvelgiant į kiekvieno kliento skonį bei gastronominius prioritetus.

 

Ypač didžiuojamės ypatinga Cumberland vieno metro ilgio dešra. Ji atnaujins kiekvieną meniu, padarydama jį nepakartojamu ir įsimintinu. Siūlome sukurti tokio tipo gaminius pagal Jūsų unikalų receptą.

 

Turėti savo gamybos cechą – privalumas ir galimybė atsižvelgti į kiekvieno kliento specifinius norus ir poreikius.

Mūsų paslaugos:

Kodėl verta rinktis mūsų gaminius?

  • Galimybės sukurti individualų, unikalų produktą
  • Pripažintas prekės ženklas
  • Modernizuota gamykla
  • Kokybiškos žaliavos
  • Kokybė ir puikus gaminio skonis
  • Nuolatinis tobulėjimas
  • Patraukli gaminio išvaizda
  • Kokybės sertifikavimas

 

Kokybės sertifikavimas

Gamybos cechas sertifikuotas pagal ES standartus. Mūsų vidinės gamybos sistemos kokybės kontrolė užtikrina, kad būtų griežtai laikomasi visų normų ir standartų. 2005 metais Reaton gamybos cechas gavo sertifikatą, patvirtinantį produkcijos kokybę ir leidžiantį ceche pagamintą, perpakuotą ir perdirbtą produkciją platinti į visas Europos Sąjungos šalis.

Nuo tada gavome ne vieną sertifikatą, patvirtinantį aukštą cecho gamybos žaliavų kokybę.

Susisiekite su mumis, kad rastume jūsų verslo poreikius atitinkančius sprendimus.

ISO 22000:2018 sertifikatas

Tarptautinis maisto saugos valdymo sistemos standartas

ASC (Aquaculture Stewardship Council) sertifikatas

Garantija vartotojams ir prekybininkams, kad žuvis auginama, gaudoma ir perdirbama laikantis visų darnaus vystymosi ir aplinkos gerovės reikalavimų bei principų.

NORGE

Etiketė patvirtina įrodytą norvegišką kokybę ir tai, kad žuvis užauginta ir sugauta Norvegijoje.

MSC (Marine Stewardship Council)

Etiketė užtikrina, kad žuvys buvo sugautos kuo mažesne žala gamtai, žuvis gaudoma ir saugoma atsakingai ir tausiai.

LABEL ROUGE (RED LABEL)
Etiketėje nurodoma, kad laikomasi labai griežtų žuvų auginimo standartų, kurie apima aukščiausius mitybos, įrangos, higienos ir personalo kompetencijos standartus. Ją kontroliuoja Prancūzijos žemės ūkio ministerija.

BIO sertifikatas
Sertifikuoti ekologiški žemės ūkio produktai. ES kokybės ženklas, kuris informuoja vartotoją, kad beveik visos ženklinamo produkto sudedamosios dalys yra gaunamos ekologiškais metodais, produktas atitinka tam tikras kontrolės režimo normas ir vartotojui patenka tiesiai iš gamintojo/perdirbėjo sandarioje pakuotėje.